Et selskap er en egen juridisk enhet som er registrert under aksjeloven. Etablering av selskap forutsetter at riktige prosedyre blir fulgt.

Nye selskapet registrering er alltid lurt da det vil lovlig nytte organisasjonen og det er ingen risiko for lik i skapet. Innlemmelse av selskapet er enda et viktig område av bekymring. Scandinavian Law Office kan gi deg råd og formidle kontakt til rett person om du trenger hjelp fra Chamber of Commerce, med lokale myndigheter eller du trenger en advokat eller en regnskapsfører du kan stole på og som er i stand til å kommunisere på Thai på dine vegne for å kunne lykkes gjennom selskapet registrering.

Å gjøre forretninger i Thailand, har du tre typer virksomhet organisasjon å etablere - en Thai partnerskap, en thai representasjonskontor, eller en thailandsk aksjeselskap. Interessant, er et privat aksjeselskap den mest tiltalende form av selskapsformer blant utlendinger som driver virksomhet i Thailand.

Kort prosedyrer for å registrere et thailandsk selskap
- Reserve ditt forslag til firmanavn: Thai aksjeselskap navn reservasjon må følge de retningslinjer Business Development Office i Handelsdepartementet blant annet retningslinjer
- Fil en Memorandum of Association: The Memorandum of Association i den thailandske aksjeselskap må være innlevert relevante thailandske myndigheter.
- Innkalle til en lovfestet møte: Den thailandske aksjeselskap må innkalle til en lovfestet møte for å gjøre alle avtaler.
- Firma Registrering: For å etablere Thai aksjeselskap det må være registrert hos den thailandske regjeringen.
- Skatt registrering: Alle selskaper i Thailand må være
registrert for skatteformål

Å fullt ut forstå vilkårene for registrering selskaper i Thailand, kan du kontakte noen av våre thailandske advokater eller noen av våre utenlandske advokater å gi deg veiledning når du vurderer å starte virksomheten din i Thailand.