Vi samarbeider med profesjonelle etterforskers med har bakgrunn fra politiet. Dette innebærer at vi kan innhente informasjon som kan være avgjørende for deg som klient. Ut fra innhentet dokumentasjon og informasjon kan vi som advokatfirma anvende dette som grunnlag for at politiet kan utstede arrestordrer eller til å dokumentere faktum i en sivil sak.

Det er et gammelt ordtak som sier at "det avgjørende er ikke hva du vet, det er hva du kan bevise". Med hjelp fra våre erfarne advokater og etterforskere, kan vi i tillegg til å innhente dokumentasjon også tilrettelegge bevis slik at dette er rettslig holdbart både i thailandske domstoler eller andre steder.

I Thailand er leveregelen mer enn de fleste andre stede at "Det er ikke hva du vet, men hvem du kjenner" som er avgjørende. Vi samarbeider med Thai Police Department og andre etater med et bredt nettverk av kontakter over hele Thailand.

Områder hvor vi bistår er å avdekke svindel og underslag, savnede personer, oppsporing av stjålet eiendom, due diligence av firmaer, kontroll av fast eiendoms rettsforhold samt bakgrunnssjekk av privatpersoner. Vi bistår også med inkasso overfor bedrifter og personer i Thailand.