Vi arbejder med professionelle efterforskere med en baggrund i politiet. Det betyder, at vi kan få oplysninger, der kan være afgørende for dig som kunde. Efterforskningen er baseret på indsamling af beviser og oplysninger, vi kan bruge dette som et solidt grundlag for politiet til at udstede arrestordre eller dokumentation i en civil sag.

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at "det afgørende spørgsmål er ikke, hvad du ved, det er hvad du kan bevise." Vores advokater og efterforskere kan frembringe vigtige oplysninger, samt organisere og forberede dokumentation, så det vil være juridisk klart og kan bruges i en retssal i Thailand eller andre steder.

Der er en anden ting der er meget vigtigt i en Thailandsk retssag, det er "Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender" Vi samarbejder med det Thailandske politi, og andre agenturer og vi har et bredt netværk af kontakter i hele Thailand.

Vores mest normale sager er at afdække svindel, underslæb, finde forsvundne personer, sporing af stjålne genstande, og ikke mindst due diligence af virksomheder, kontrol af ejendomsloven, samt baggrundstjek af enkeltpersoner. Vi hjælper også med gældsinddrivelse fra virksomheder og privat personer i Thailand.