At købe en feriebolig eller anden ejendom i Thailand er en drøm for mange skandinaver. Selv om der er nationale restriktioner omkring det at eje jord, er det stadig muligt, at opnå fuldt ejerskab af huse samt jord (dog med visse betingelser). Vores advokater er specialiseret i loven omkring fast ejendom i Thailand, og har omfattende erfaring i at hjælpe skandinaver.

Vi har også bred erfaring i at adskille ejerskab af et hus fra ejerskab af jorden, og vi hjælpe ofte kunder med den såkaldte Hus bog, spørg endelig, hvis du har brug for hjælp vedrørende den gule eller blå bog. Vi hjælper også klienter i forbindelse med kontraktforhandlinger.

Et stort antal kunder vælger at betale købsprisen af en ejendomshandel til vores klientkonto, og vores advokater i Thailand ordner resten med overdragelse og betaling af skødet. Vi sikrer kvaliteten af transaktionen, og sender købsprisen videre til sælgeren.

Thailand har en moderne lovgivning om beskyttelse af forbrugernes interesser, hvor tvister håndteres af retten omkostningseffektivt, og med kort behandlingstid. På grund af de store beløb, der indgår i en ejendomshandel, vil der altid være en risiko for urene forretningsmetoder og endda svindel.

Vores kvalificerede ejendomsadvokater hjælper med at sikre handlen på den bedst mulige måde, og vi bistår i forbindelse med følgende:
Køb af Ejendom.
Leasing af jord.
Erhvervelse af jord med privilegier.
Køb af ejendom gennem selskab.
Køb af ejendom gennem thailandsk ægtefælle.
Due Diligence af sælger (selskab).
Inspektion af ejendomme, undersøgelser af
vand, vej, byggetilladelser osv.
Udarbejdelse af salg og leasingkontrakter.
Afregning af købesummen mod det tinglyste skøde.
Registrering af handlen på offentlige kontorer.